Palvelut

Lääkkeiden yhteisvaikutusten tarkastaminen

Tarkastamme kaikista meiltä toimitetuista reseptilääkkeistä lääkkeiden yhteisvaikutukset automaattisesti.

Reseptien uusiminen

Apteekkimme kautta saat uusittua sähköiset lääkemääräyksesi vaivattomasti. Palveluista perimme reseptien uusimismaksun. Yli 28 kuukautta vanhat sähköiset reseptit sekä kiireelliset että yksityisillä lääkäriasemilla uusittavat reseptit hoidamme soittamalla. Tästä palvelusta perimme puhelinmaksun.

Todistukset resepteistä ulkomaanmatkaa varten

Voimme tulostaa englanninkielisen yhteenvetotulosteen ulkomaanmatkalle mukaan ottamistasi reseptilääkkeistä. Schengen-alueelle matkustaessasi voimme täyttää sinulle Schengen-todistuksen, jos käytössäsi on huumaus- tai psykotrooppisia aineita sisältäviä lääkkeitä (Fimea). Palvelusta perimme maksun.

Koneellinen annosjakelu

Apteekkimme kautta saat lääkkeesi valmiiksi jaettuna 2 viikoksi kerrallaan annospusseihin. Lääkkeiden koneellinen annosjakelu sopii erityisesti iäkkäille ihmisille, joilla on paljon lääkkeitä käytössä. Ennen annosjakeluun siirtymistä asiakkaan lääkitys tarkastetaan annosjakeluun sopivaksi yhteistyössä lääkärin kanssa. Koneellisesta annosjakelusta perimme palkkion.

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuus iäkkäille. Asiakas saa tarkistuksesta kirjallisen yhteenvedon. Tarkistuspalvelusta perimme maksun.

Astma-, diabetes-, ja sydänyhdyshenkilö

Pidämme huolta henkilökuntamme ammattiosaamisesta ja kouluttautumisesta. Apteekistamme löytyy astman, diabeteksen ja sydäntautien ennaltaehkäisyyn ja lääkehoitoon erityisesti perehtyneet farmaseutit.

Tiliasiakkuus

Tili voi olla asiakkailla, joille esim. kotihoitopalvelu hakee lääkkeitä useamman kerran kuukaudessa. Kuukauden aikana toimitetut tuotteet laskutetaan kerrallaan seuraavan kuun alussa ja lasku lähetetään joko asiakkaan kotiin, jollekin omaiselle tai suoraan pankkiin. Palvelusta perimme tilinhoitomaksun.

Lääkejätteet

Apteekkimme ottaa vastaan kotitalouksien lääkejätteitä veloituksetta. Tyhjät lääkepakkaukset ja vitamiinit yms. eivät ole lääkejätteitä, joten ne voi laittaa tavallisiin talousjäteastioihin. Tabletit ja kapselit tulisi palauttaa apteekkiin irrallisina, läpinäkyvään pussiin pakattuina. Jodipitoiset lääkkeet, solunsalpaajat, elohopeaa sisältävät tuotteet ja injektioneulat tulisi palauttaa kukin omissa pakkauksissaan erillään tableteista ja kapseleista. Nestemäiset lääkkeet, voiteet ja suihkepullot tulisi palauttaa alkuperäisissä pakkauksissa.